top of page

Een passie voor ondernemen met een vleugje humor en avontuur. Dat is de filosofie die ten grondslag ligt aan onze onderneming TOPdaktenten en die wij ten alle tijden proberen na te streven. In de jaren tachtig werd de eerste stap naar ondernemerschap gezet toen wij ons eigen luchtballonvaart bedrijf startten. Wat begon als een hobby met de intentie een wereldreis te kunnen financieren, is uitgegroeid tot een onderneming waar wij ons nog tot op de dag van vandaag in de zomermaanden mee bezig houden.

 

Na onze prachtige aardbol dagelijks vanuit ons mandje te hebben mogen bestuderen, zette ons avontuur zich voort op de wilde wateren van de Atlantische Oceaan. Met ons zelfgebouwde zeilschip zetten we koers richting Brazilië, een project waar we jarenlang voor hadden gespaard, geploeterd en gewerkt. Het vleugje humor uit onze filosofie is een soort gegeven, die moesten we namelijk wel hebben toen we eenmaal op open wateren voeren en erachter kwamen dat we beiden zeeziek zijn en daardoor vaker de reling zagen dan de open wateren. De levensles: “a smooth sea never made a skilled sailor” is ons daardoor op het lijf geschreven.

 

Na het varen op zee en in de lucht, is de cirkel sinds 2017 helemaal rond: de cliché te land, ter zee en in de lucht is ons unieke levensverhaal, waarbij TOPdaktenten ons weer met beide benen op de grond heeft gebracht. De visie van TOPdaktenten is dat zowel liefhebbers van de natuur als rasechte avonturiers ieder op hun eigen manier ingeving kunnen geven aan een welllicht compleet verschillende droomreis, maar die wel van één belangrijk reiselement altijd voorzien zijn: een snelle, comfortabele, stevige en avontuurlijke slaapplek, de daktent.

ONS VERHAAL

bottom of page