ONTDEK

DE EXPLORER SERIE

BELEEF 

DE EXPLORER AYER 2

De Explorer Ayer 2 is een tweepersoons daktent gemaakt van dezelfde kwaliteit rip-stop materialen als zijn grote broer de Kukenam. De Ayer 2 daarentegen, heeft een lager profiel, is compacter en weegt slechts 45 kg. Perfect voor kleinere SUV's of voertuigen. 

BELEEF 

DE EXPLORER KUKENAM 3

De Thule Tepui Explorer serie is perfect voor alle seizoenen: door de hoge kwaliteit van het materiaal is deze daktenten serie UV en schimmel bestendig en bestand tegen elke weersomstandigheid. De Kukenam 3 heeft net als de andere daktenten van de Explorer serie een dakluifel die verwijderd kan worden zodat u via de SKY-panelen in het dak naar de sterren kunt kijken.

BELEEF 

DE EXPLORER AUTANA 3

De Explorer Autana 3 is een 3-persoons daktent en heeft een extra leefruimte vastgeritst aan de onderkant van de daktent. Deze ruimte is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld als keuken, omkleedruimte of leefruimte gebruikt worden. Net als de andere daktenten uit de Explorer serie heeft de Autana 3 een afneembare dakluifel.

BELEEF 

DE EXPLORER AUTANA 4

De Explorer Autana 4 is de grote broer van de Autana 3. Met zijn 183 x 310 cm daktent is dit de grootste van de Explorer serie. De Autana 4 heeft eveneens als de rest van de Explorer serie een afneembare dakluifel. Ook is er net als de Autana 3 een multifuntionele extra leefruimte aan de daktent vastgeritst.

logo wit TOPdaktenten.png

info@topdaktenten.nl

013 - 711 3003

Persephonéstraat 19

5047 TT Tilburg

Nederland

KvK. 180 36 411

BTW. NL001528013B34

Informatie