top of page

AUTOHOME

Anchor 1

MAGGIOLINA SERIE

De Maggiolina daktent is de bekendste hard cover daktent van het merk Autohome. Door het slingermechanisme dat de daktenten van de Maggiolina serie kenmerkt, is het mogelijk om de daktent perfect gecontroleerd te openen en te sluiten.

COLUMBUS SERIE

De Columbus daktent is door middel van het gasveren systeem binnen één minuut gereed. Zijn driehoekige vorm is niet alleen uniek qua ontwerp maar ook praktisch. De grote achteruit zorgt voor een prachtig uitzicht zonder in te hoeven leveren op het gebied van privacy.

AIRTOP SERIE

De AirTop daktent is een combinatie van het design van de Maggiolina daktent en het gasveersysteem van de Columbus daktent. De AirTop serie heeft ook een speciale 360° uitvoering waarbij vier extra ramen zorgen voor een volledig panoramisch uitzicht.

OVERLAND SERIE

Autohome's eerste daktent ooit was van de Overland serie. Desalniettemin zijn de daktenten van deze serie nog steeds innovatief. Door het zware materiaal (420 gram/m2) is het tentdoek van de Overland en Overzone daktent ademend, hitte bestendig en zeer waterproof; dé perfecte reispartner voor het zwaardere outdoor werk.

221.jpg

OVER AUTOHOME

Er zijn mensen die dromen van reizen en mensen die droomreizen maken. Voor dit laatste produceert Autohome al meer dan 60 jaar lang met passie en bekwaamheid comfortabele alternatieven om de dromen van rondtrekkende avonturiers waar te maken: daktenten, een briljante uitvinding die een revolutie teweeg heeft gebracht in extreem kamperen en on / off road toerisme.

De innovatieve en creatieve geest van Autohome, evenals het strikt in Italië ontworpen design, materialen van topkwaliteit en de nieuwste technologie, resulteren allemaal in daktenten van topkwaliteit waarbij reizigers die vrijheid van beweging als prioriteit hebben, in een perfecte en snelle slaapplek worden voorzien. Als u op zoek bent naar een sterke betrouwbare daktent, is Autohome het merk voor u.

bottom of page