top of page

THULE TEPUI

In verband met COVID-19 werken wij op afspraak. Een afspraak maken ? Bel ons 013-7113003 ook in het weekend.

THULE SOFT TOP SERIE

De Thule soft top serie bestaat uit vier soorten soft top daktenten: De Ayer 2, de Kukenam 2, de Autana 3 en de Autana 4. Door de hoge kwaliteit van het materiaal is deze daktenten serie UV en schimmel bestendig en bestand tegen elke weersomstandigheid. Perfect voor avonturen het hele jaar door.

DE HYBOX

De Hybox is een hard top daktent met een hybride systeem: een daktent en dakkoffer in één. Het afritsbare doek zorgt ervoor dat er makkelijk geswitched kan worden tussen beide opties. De box van de daktent is gevoerd met een versterkte gewatteerde isolatie voor geluid demping en weersinvloeden. 

Thule_edited.jpg

OVER THULE TEPUI

Tepui Outdoors Inc, is in 2010 ontstaan toen de oprichters een trektocht door Venezuela maakten. Geïnspireerd door het avontuur van de honderden daktenten die ze daar tegen kwamen, bedachten ze een idee om kamperen op het dak naar een groter publiek te brengen. Hun idee: daktenten ontwikkelen die het makkelijker maken voor mensen om naar buiten te gaan en de natuur te ervaren, zonder beperkt te worden door ruw terrein of stormachtig weer.

In december 2018 kondigde de Thule Groep de overname aan van Tepui Outdoors Inc. De combinatie van de toonaangevende dakaccesoires van Thule en de daktenten maakten Tepui tot een perfecte aanvulling aan het Thule Adventure Camping-portfolio. In februari 2020 kreeg Tepui de nieuwe naam Thule Tepui Roof Toptenten en accessoires. 

Of het nu gaat om het verkennen van de mooie uizichten van de natuur met familie, of genieten van de rustige eenzaamheid van de woestijn, Thule deelt uw passie om te genieten van een actief leven buiten de deur.

bottom of page